Here’s Johnny!

johnny

Ja,  så var jeg tilbake igjen etter et massivt hackerangrep som ødela hele blog’en min.  Jeg kunne nå ha valgt å legge inn alt det gamle materialet på nytt (ja, jeg hadde backup), men jeg ønsker heller å starte friskt. Dessuten er jeg så forbanna lei av å jobbe med den gamle bloggen at jeg holder på å spy.

Den nye bloggen er også laget på WordPress plattformen, men en nyere og forhåpentligvis sikrere utgave. Jeg har også byttet fra norske domeneshop til tyske servage, servage ble valgt fordi de var mye mer behjelpelige da jeg trengte det som mest.

Jeg skal dele min kulturelle viten og mine synspunkter uten sensur. Ytrede meninger står for egen regning, men jeg forbeholder meg retten til å stjele kreativt. Dersom jeg vet hvem som har opphavsretten til materialet, så vil jeg så langt jeg kan, opplyse om hvem det er. Jeg forbeholder meg også retten til å skifte mening, uten forvarsel og med store muligheter for gjentatte skifter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>